Anyone else notice slow response from the site?

Help us help you! Post your comments and/or suggestions for Savage-Central.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
chrisexv6
Savage Superstar
Savage Superstar
Posts: 401
Joined: Thu Jul 08, 2004 11:00 pm

Anyone else notice slow response from the site?

Post by chrisexv6 » Thu Jul 03, 2008 5:36 pm

Recently (last 2 days) Ive noticed the site is slowing down a lot.  Sometimes it seems fine, but mostly its taken a long time to load any forum pages, threads, etc.  Sometimes I just close out the window and forget about it.

Anyone else notice anything?  Im in CT, if anyone wanted to know (for routing issues, etc).

Thanks.

-Chris

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
tbill
Site Moderator
Site Moderator
Posts: 5230
Joined: Tue Apr 15, 2003 11:00 pm
Location: state of confusion #337

Post by tbill » Thu Jul 03, 2008 5:39 pm

i had an issue yesterday, but so far it's ok [i'm in NY]
savage #1 lrp z28, savage #2 mach .26, savage #3 wasp .26, savage #4 mach .26, savage X, Hellfire, GS storm,
2 nitro M/T's with a few mods, mini-T, 'magic wheels' Snap-On truck, xmod evo [firebird], LST2

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
IgotFangs80
Savage Newbie
Savage Newbie
Posts: 16
Joined: Sun Jun 29, 2008 11:00 pm

Post by IgotFangs80 » Thu Jul 03, 2008 5:42 pm

I am in Illinois and it's getting slower on me

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
KiZ
Site Moderator
Site Moderator
Posts: 5404
Joined: Mon Mar 20, 2006 12:00 am
Location: San Francisco Bay Area

Post by KiZ » Thu Jul 03, 2008 6:27 pm

Absolutely. The site has been very slow at time recently, sometimes grinding to a halt for long periods. Not much we can do about it though, as I think Oarie has forgotten the site even exists.
[url=http://www.kizzard.net/gallery/][img]http://i141.photobucket.com/albums/r56/kizzzard/gray-sav.gif[/img][/url]

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
zooman
Savage Enthusiast
Savage Enthusiast
Posts: 190
Joined: Sun May 25, 2008 11:00 pm
Location: Canada

Post by zooman » Thu Jul 03, 2008 6:28 pm

In Canada and some days are very slow. Just in the last 3 to 4 days though.
It's not a bad thing.
Site still rocks all the way......... Just like the XL

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
SV250
Site Moderator
Site Moderator
Posts: 8419
Joined: Wed Feb 04, 2004 12:00 am
Location: Kenner, La
Contact:

Post by SV250 » Thu Jul 03, 2008 6:32 pm

Yesterday was bad. Quit trying to get on. Today seems a lot better.
[img]http://img.photobucket.com/albums/v376/sv250/383%20Jeep/SV-SIG04-02.png[/img]
http://smg.photobucket.com/albums/v376/sv250/?special_track=nav_tab_album

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
chrisexv6
Savage Superstar
Savage Superstar
Posts: 401
Joined: Thu Jul 08, 2004 11:00 pm

Post by chrisexv6 » Thu Jul 03, 2008 7:01 pm

Yeah I dont understand it....my ping times are excellent (all under 20ms), so it must be the web server app itself.  If Oarie forgot about the site, is there someone that can just go give the server a swift kick and a three finger salute? :)

-Chris

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
Trisb
Savage Extraordinaire
Savage Extraordinaire
Posts: 1058
Joined: Tue Dec 25, 2007 12:00 am
Location: New jersey
Contact:

Post by Trisb » Thu Jul 03, 2008 7:13 pm

ALL THE time!
Savage, Mini-T, Wheely king, Slash. Too many hop ups to list.

If it isn't broken why not break it?

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
KitchenTableMechanic
Savage Extraordinaire
Savage Extraordinaire
Posts: 839
Joined: Wed Apr 26, 2006 11:00 pm
Location: Bethlehem P.A.
Contact:

Post by KitchenTableMechanic » Thu Jul 03, 2008 7:19 pm

I wish someone would scrape the crud off the server or stop tripping over the connection
it's not even funny how this place is o.k. for 3 days, turtle slow for another 2 days and don't
work the other 2 days @ 8-12 hours each day...and oh please......don't let it rain!

I think it might be a good idea to go around and get everyones e-mail address and phone #
before this place goes under for good.
[img]http://i74.photobucket.com/albums/i249/kitchentablemechanic/sig/sig1.jpg[/img]

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
killasavy
Savage Superstar
Savage Superstar
Posts: 439
Joined: Mon Jan 15, 2007 12:00 am
Location: tacoma wa

Post by killasavy » Thu Jul 03, 2008 7:21 pm

yea  took (just now)   1 min to load this thread ..  another 3 min to load the site  ..  btw  high speed connection

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
eXunforgiven
Savage Enthusiast
Savage Enthusiast
Posts: 117
Joined: Thu May 22, 2008 11:00 pm
Location: California

Post by eXunforgiven » Thu Jul 03, 2008 7:33 pm

Noticed it, but figured, "there is not much I can do from here."
[img]http://i165.photobucket.com/albums/u52/eXunforgiven/sig-1.png[/img]

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
tbill
Site Moderator
Site Moderator
Posts: 5230
Joined: Tue Apr 15, 2003 11:00 pm
Location: state of confusion #337

Post by tbill » Thu Jul 03, 2008 7:45 pm

i sent O a pm about it, but i tried something a minute ago, i logged out, then back on, and it seems a bit better, will it work as i stay on here tonight, not sure, but try it, and see if it improves for you.
savage #1 lrp z28, savage #2 mach .26, savage #3 wasp .26, savage #4 mach .26, savage X, Hellfire, GS storm,
2 nitro M/T's with a few mods, mini-T, 'magic wheels' Snap-On truck, xmod evo [firebird], LST2

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
KitchenTableMechanic
Savage Extraordinaire
Savage Extraordinaire
Posts: 839
Joined: Wed Apr 26, 2006 11:00 pm
Location: Bethlehem P.A.
Contact:

Post by KitchenTableMechanic » Thu Jul 03, 2008 8:15 pm

seems to be o.k. still for now :idea: .... never never ever turn your computer off again
NEVER!....................................and stop stepping on the plug!!!!!!!!!
[img]http://i74.photobucket.com/albums/i249/kitchentablemechanic/sig/sig1.jpg[/img]

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
cadworx
Savage Enthusiast
Savage Enthusiast
Posts: 128
Joined: Fri Apr 04, 2008 11:00 pm
Location: Hong Kong

Post by cadworx » Thu Jul 03, 2008 8:46 pm

same here.. Im in Asia..and cant log & cant visit the site for the past days. really slow connecting to the site..
[img]http://img381.imageshack.us/img381/2530/cadwoxtruckti9.jpg[/img]
[b]Bash em' as if u dont care..[/b]

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
Trey7
Savage Extraordinaire
Savage Extraordinaire
Posts: 775
Joined: Wed May 30, 2007 11:00 pm
Location: Pelion, SC

Post by Trey7 » Thu Jul 03, 2008 11:12 pm

the past 2 days i couldn't get on from my house or at work.But today it is working fine.
[img]http://i277.photobucket.com/albums/kk44/savagelrp7/sig1.jpg[/img][url=http://trey7.synthasite.com/]Trey7[/url]

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
mikland
Savage Superstar
Savage Superstar
Posts: 260
Joined: Mon Mar 17, 2008 11:00 pm
Location: North Georgia, USofA

Post by mikland » Fri Jul 04, 2008 12:17 am

Yeah, last night couldnt get on at all from work. Thought they finally blocked the site on me.As it is all I can get is text. no pics or avatars.

Guess I cant complain I am at work.

Anyway I'm on tonight but it is slow.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
KitchenTableMechanic
Savage Extraordinaire
Savage Extraordinaire
Posts: 839
Joined: Wed Apr 26, 2006 11:00 pm
Location: Bethlehem P.A.
Contact:

Post by KitchenTableMechanic » Fri Jul 04, 2008 1:58 am

[quote="tbill";p="665450"]i sent O a pm about it, but i tried something a minute ago, i logged out, then back on, and it seems a bit better, will it work as i stay on here tonight, not sure, but try it, and see if it improves for you.[/quote]
I'm not sure what you did but don't move!!! what ever brand of aluminum foil you've
wrapped around the antenna is working good now :lol:
[img]http://i74.photobucket.com/albums/i249/kitchentablemechanic/sig/sig1.jpg[/img]

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
KiZ
Site Moderator
Site Moderator
Posts: 5404
Joined: Mon Mar 20, 2006 12:00 am
Location: San Francisco Bay Area

Post by KiZ » Fri Jul 04, 2008 8:44 am

[quote="mikland";p="665479"]Yeah, last night couldnt get on at all from work. Thought they finally blocked the site on me.As it is all I can get is text. no pics or avatars.[/quote]

If you are getting no avatars or pics, chances are that your work blocks photobucket.
[url=http://www.kizzard.net/gallery/][img]http://i141.photobucket.com/albums/r56/kizzzard/gray-sav.gif[/img][/url]

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests